Κριτική για την ξηρά τροφή BEWI Adult Poultry

ΚΡΙΤΙΚΗ: Bewi Adult Poultry για γάτες

Συχνή η ερώτηση που μου κάνετε “ποια ξηρά τροφή να πάρω στη γάτα μου”! Σήμερα, θα αναλύσω διεξοδικά την ξηρά τροφή Bewi Adult Poultry για να δούμε αν είναι αξιόλογη για τις γατούλες μας. Πως θα μπορέσουμε να αποφανθούμε; Πρέπει να λάβουμε υπόψιν τρεις κεντρικούς άξονες, τη σύσταση, την χημική της ανάλυση, αλλά φυσικά και την τιμή της, για να μπορέσουμε να τη συγκρίνουμε και με τους ανταγωνιστές της. Αμέσως παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά τα θετικά και τα αρνητικά της Bewi Adult Poultry.

Bewi Adult Poultry για γάτες - Η κριτική

Σύσταση

Ξεκινάμε με πρώτο συστατικό ζωικό, την πρωτεϊνη πουλερικών, κάτι πολύ σημαντικό για τη γάτα που είναι σαρκοφάγο ζώο και χρειάζεται ζωική πρωτεϊνη που έχει υψηλή βιολογική αξία, εφόσον τα αμινοξέα που η ίδια δεν μπορεί να συνθέσει, τα προσλαμβάνει από τις ζωικές πρωτεϊνες. Παρόλα αυτά, θα ήταν προτιμότερο να ήταν ανεπεξέργαστο κρέας γνωστών πουλερικών πχ κοτόπουλο, ή γαλοπούλα, παρά πρωτεϊνη (διπλή επεξεργασία) από αδιευκρίνιστα πουλερικά! Στα θετικά στοιχεία το γεγονός ότι η τροφή περιέχει καλαμπόκι και σιτάρι, που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Χημική Ανάλυση

Όπως σε κάθε ξηρά τροφή, η μεγαλύτερη έγνοια μου είναι η ποσότητα του δύσπεπτου υδατάνθρακα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για ληθαργικότητα, παχυσαρκία και άλλα προβλήματα και δυστυχώς η Bewi Adult Poultry έχει πολύ υψηλό ποσοστό, 40,8% υδατάνθρακα! Κατά τα άλλα, η πρωτεϊνη είναι σε χαμηλα επίπεδα (30%), ενώ ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα της Bewi Adult Poultry είναι τα μόλις 900mg/kg ταυρίνης που περιέχει. Τέλος, η Bewi Adult Poultry έχει χαμηλό ποσοστό λίπους, 10%, κάτι που την κάνει πιο ελαφριά. Η αναλογία φωσφόρου ασβεστίου είναι σωστή, εξασφαλίζοντας την καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος της γάτας μας.

Τιμή

Και φτάνουμε στην τιμή που είναι αρκετά ανταγωνιστική, στα 3,93 ευρώ/κιλό, αλλά συγκρινόμενη με κάποιες άλλες ξηρές τροφές φαίνεται να υστερεί.

Αν θέλετε να αγοράσετε την Bewi Adult Poultry, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε εσείς

Η πρόταση του Τσίτσου

Εάν αναζητάτε μια φτηνή ξηρά τροφή για ενήλικες γάτες που έχουν στειρωθεί, αν και η Bewi Adult Poultry αποτελεί μια ανταγωνιστική επιλογή, εγώ θα σας πρότεινα μια τροφή σε πιο χαμηλή τιμή με αντίστοιχα χαρακτηριστικά, την Happy Cat Minkas Urinary Care!
  • Έχει χαμηλότερη τιμή, 3,45 ευρώ/κιλό έναντι 3,93 της Bewi Adult Poultry!
  • Έχει 38% υδατάνθρακα έναντι 40,8% της Bewi Adult Poultry!
  • Έχουν παρόμοιο ποσοστό πρωτεϊνης παρά την πιο χαμηλή τιμή της Happy Cat Minkas Urinary Care!
  • Η Happy Cat Minkas Urinary Care διαθέτει 1000mg ταυρίνη, δηλαδή περισσότερη απ την Bewi Adult Poultry!
Αν θέλετε να αποκτήσετε την Bewi Adult Poultry κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *