καλύτερο στρώμα δροσιάς για γάτες και σκύλου - καλύτερο στρώμα ψύξης για γάτες και σκύλους

Ποιο είναι το καλύτερο στρώμα δροσιάς για γάτες και σκύλους

Τούτες τις μέρες με απασχόλησε πολύ το θέμα του πως θα μπορέσουμε να δροσίσουμε τη γάτα μας ή τον σκύλο μας εν μέσω του καύσωνα που μας έχει καταβάλει. Φυσικά έχω γράψει πολλά για τους τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δροσίσουμε μια γάτα – και μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ – αλλά πρόσφατα έμαθα από μια έρευνα του 2019 ότι το στρώμα δροσιάς για γάτες και σκύλους είναι είναι ο καλύτερος τρόπος να δροσιστεί μια γάτα ή ενας σκύλος μετα το.. μπουγέλωμα! Ποιο ειναι λοιπόν το καλύτερο στρώμα δροσιάς για γάτες και σκύλους;;; 

Ποιο είναι το καλύτερο στρώμα δροσιάς για γάτες και σκύλους;

Τα στρώματα δροσιάς για γάτες και σκύλους βασίζονται στο ίδιο πρότυπο, τόσο για τις γάτες όσο και για τους σκύλους. Ως ιδανικά στρώματα δροσιάς θεωρώ αυτά που δεν χρειάζονται ένα ψυγείο για να λειτουργήσουν, τα οποία βασίζονται σε ειδικό τζελ που κινείται μέσα σε “αγωγους” που διαπερνούν το στρώμα ψύξης! 

Το μόνο που διαφέρει στους σκύλους και τις γάτες είναι το μέγεθος – για μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους σκύλους χρησιμοποιούμε πολύ μεγαλύτερα στρώματα ενώ για γάτες ή για μικρόσωμους σκύλους πολύ πιο μικρά! 

Κυρίες και κύριοι θα ξεχάσω τα λούσα, και τις καλαισθησίες και θα σας παρουσιάσω παρακάτω δύο επιλογές, πολύ οικονομικές και λιτές, της τάξεως των 10 ευρώ, πιο πολύ για να σας δώσω τη δυνατότητα να επιλέξετε κατι αν το άλλο έχει εξαντληθεί – γιατί ήδη στο Gatoskilo εξαντλήσαμε 120 κομμάτια και έχουν πια μείνει πολύ λίγα! 

1. Στρώμα δροσιάς Glee (για γάτες & σκύλους)

Βασισμένο στην τεχνολογία του ειδικού τζελ – που ψύχει το σώμα της γάτας ή του σκύλου – που περνάει διαμέσω του στρώματος και δροσίζει το σκύλο και τη γάτα, χωρίς να χρειάζεται ψυγείο, το στρώμα δροσιάς Glee είναι μια εξαιρετικά οικονομική επιλογή. Το στρώμα διπλώνει πολύ εύκολα χωρίς κανένα πρόβλημα και έχει το ατού ότι μπορεί να προκαλεί το εφέ της ψύξης χωρίς να χρειάζεται ψυγείο! Αν θέλετε να το τσιμπήσετε κάντε κλικ ΕΔΩ ή στην εικόνα! Φροντίστε να διαλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει και την διάσταση που ταιριάζει στη γάτα ή στον σκύλο σας! Το κόστος της φτηνότερης διάστασης είναι μόλις 10.30 ευρώ!

2. Στρώμα δροσιάς Love Story (για γάτες και σκύλους)

Άλλη μια εξαιρετική και πολύ οικονομικη, ωστόσο λιτή επιλογή (πιο απλό από το προηγούμενο) είναι και το εξαιρετικό στρώμα δροσιάς Love Story, που και αυτό βασίζεται στο ειδικό τζελ που ψύχει το σώμα του σκύλου ή της γάτας και δεν χρειάζεται ψυγείο για να προκαλέσει το εφε της ψύξης στο κατοικίδιό σας! Προσφέρει δροσιά για ώρες, χωρίς το ειδικό του τζελ, διπλώνεται εύκολα, και το κόστος τους είναι μόλις 11.20 ευρώ!

Κάντε κλικ ΕΔΩ ή στην εικόνα αμέσως παρακάτω και μην ξεχάσετε να επιλέξτε τη διάσταση που ταιριάζει στο σκύλο ή στη γάτα σας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *