Ποια είναι η καλύτερη βούρτσα για γάτες

Σε ετούτο το άρθρο θα εξερευνήσουμε το ερώτημα: Ποια όμως είναι η καλύτερη βούρτσα για γάτες; Όσο και αν δεν το πιστεύετε ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ για μια γάτα η οποία ζει μέσα στο σπίτι μπορεί να αποδειχτεί η βούρτσα για γάτες (άλλοι την λένε “χτένα για γάτες”). Και αυτό γιατί οι περισσότερες γάτες τείνουν να μαδούν λιγότερο ή περισσότερο σε μια περίοδο της ζωής τους ή και .. όλο το χρόνο. 

Αυτό συχνά αποδεικνύεται μεγάλη ενόχληση για αρκετούς χούμανς γιατί είτε απλά τους ενοχλούν οι τριχόθαμνοι, ή ακόμη χειρότερα τους προκαλεί αλλεργία – μάθετε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αλλεργίες που προκαλούν οι γάτες εδώ! Ε λοιπόν, ένα μεγάλο όπλο για την αντιμετώπιση του βραχνά της τρίχας της γάτας είναι η .. βούρτσα γάτας. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου για να ανακαλύψετε ποια είναι η καλύτερη βούρτσα για γάτες! 

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να λάβουμε υπόψιν για να επιλέξουμε την καλύτερη βούρτσα για γάτες;

Η καλύτερη βούρτσα για γάτες είναι μια βούρτσα η οποία συγκεντρώνει όσο πιο πολλά από τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται αμέσως παρακάτω:

 • Είναι κατάλληλη για τον τύπο τρίχας της γάτας σας – υπαρχουν βούρτσες κατάλληλες για μακρύτριχες γάτες, άλλες για κοντότριχες, άλλες για γάτες που κάνουν συνέχεια τζίβες με την τρίχα τους. 
 • Αφαιρεί αν είναι δυνατόν όλη τη νεκρή τρίχα τόσο στην επιφάνεια όσο και στο υπόστρωμα
 • Δεν βλάπτει καθόλου τις υγιείς τρίχες, ώστε να μην προκαλέσει ζημιά στην τρίχα
 • Είναι ανθεκτική στη χρήση – μπορεί μια οικονομική βούρτσα να χαλάσει πολύ πολύ γρήγορα, ενώ άλλες μπορεί να αντέξουν μια ολόκληρη ζωή
 • Έχει τιμή που ανταποκρίνεται στην ποιότητά της 

Έχοντας πειραματιστεί με πολλές βούρτσες κατέληξα ότι μια βούρτσα είναι η καλύτερη για δύσκολα task με γάτες που μαδούν πάρα πολύ, ή για γάτες που κάνουν τζίβες κλπ! Θα σας την παρουσιάσω, αλλά θα σας παρουσιάσω και μια άλλη, αισθητά πιο οικονομική επιλογή, που μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική, αλλά αν οι ανάγκες σας, ή οι προσδοκίες σας δεν είναι τόσο αυξημένες, θα σας βολέψει μια χαρά! Ας ανακαλύψουμε λοιπόν την καλύτερη χτένα για γάτες:

Ποια είναι η καλύτερη βούρτσα για γάτες;

Furminator - η καλύτερη βούρτσα για γάτες
Ε λοιπόν το βαρύ πυροβολικό στο θέμα “βούρτσα γάτας” είναι το δίχως άλλο η απίστευτη Furminator. Τι κάνει την Furminator να ξεχωρίζει;

 • Αφαιρεί νεκρές τρίχες όχι μόνο από την επιφάνεια αλλά και από το υποστρωμα του δέρματος
 • Δεν κόβει υγιείς τρίχες ούτε προκαλεί ερεθισμούς
 • Εχει καμπυλωτό σχήμα που αγκαλιάζει το σώμα της γάτας
 • Έχει ένα κουμπί άμεσης απελευθέρωσης των τριχών που έχουν αφαιρεθεί
 • Είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και μπορεί να αντέξει για μια ζωή!


Αν λάβουμε υπόψιν τις ιδιότητές της μπορούμε ως ενα βαθμό να δικαιολογήσουμε το κόστος της που ειναι υψηλό στα
37.20 ευρώ! Παρακάτω θα σας επισυνάψω και μερικά από τα testimonials που έχω λάβει και από άλλους για την Furninator:

 • Dioni Vougioukli – Ορκίζομαι πίστη στην Furminator για όσο ζω και αναπνέω!
 • Cathy Stathis – Εδώ βλέπετε τη ‘γέμιση’ για ένα ολόκληρο μαξιλάρι, κάθε φορά (2 φορές το μήνα) που θα χτενίσω τα τρία κορίτσια μου με τη Furminator!!! 
 • Όλγα Χαρού – Με καμία άλλη βούρτσα ή χτένα δεν είχαν αφαιρεθεί τόσο γρήγορα και εύκολα τόσες τρίχες
 • Dionisis Ziras – Η καλύτερη χτένα! Την πληρώνεις μια φορά και την έχεις για πάντα. Καθαρίζει το τρίχωμά απίστευτα αποτελεσματικά! Πλένεται εύκολα δεν διαβρώνεται, δε σπάει,δε στραβωνει. Έχω πάρει πολλές χτενες διαφόρων ειδών όλες βγήκαν μάπα. Καμία σαν αυτή
Αν θέλετε να αποκτήσετε την Furminator υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τις 120 Τσιτσόγατες (χωρίς να επιβαρυνθείτε έξτρα εσεις) κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Καντε Κλικ ΕΔΩ για να αγοράσετε τη Furminator

Ποια ειναι η καλύτερη οικονομική χτένα για γάτες

καλύτερη χτένα για γάτεςΠαιδιά, καλή η Furminator, αλλα το βαλάνδιο του καθενός είναι συγκεκριμένο και σεβαστό. Αν μάλιστα οι απαιτήσεις σας δεν είναι υψηλές, ή αν η γούνα της γάτας σας δεν “εχει ιδιαιτερες απαιτήσεις” (δεν μαδάει πολύ, δεν κάνει τζίβες κλπ) τότε μπορείτε να βολευτείτε με μια πολύ πιο οικονομική βούρτσα (η οποία κιολας λόγω πιο απλής χρήσης δεν θα καταστραφεί εύκολα). 

Η εμπειρία με την επί 6 χρόνια βούρτσα του Τσίτσου, ο οποίος μεν είναι ημιμακρύτριχος όμως δεν έκανε ποτέ τζίβες είναι ότι με μια τέτοια βούρτσα μπορεί να είναι κάποιος απόλυτα καλυμμένος, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει πολλά χρήματα μια και το κόστος της ειναι 7.40 ευρώ

Καντε Κλικ ΕΔΩ για να αγοράσετε τη οικονομική βούρτσα Glee Slicker

Τι άλλο να κάνετε για να περιορίσετε ακόμη παραπάνω την παρουσία τριχών στο χώρο σας

Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκτός από ένα καλό χτένισμα για να περιορίσετε το μάδημα της γάτας σας! Βρείτε αμέσως παρακάτω μερικούς πολύ αποτελεσματικούς τρόπους:

 • Στροφή σε (σχεδόν) αποκλειστική σίτιση με ποιοτική υγρή τροφή για σωστή ενυδάτωση – βρείτε την βασική υγρή τροφή του Τσίτσου αυτό τον καιρό εδώ!
 • Προσθέστε συμπληρώματα βιταμινών στη διατροφή της γάτας σας!
 • Βάλτε στη ζωή σας το λάδι σολωμού, που είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα! Βρείτε το τσιτσοπροτεινόμενο λάδι σολωμού εδώ!
 • Σκεφτείτε την πιθανότητα μπάνιο (μια φορά στις τόσες και ΑΝ η γάτα σας το απολαμβάνει)

Περισσότερους τρόπους για να περιορίσετε το μάδημα της γάτας σας θα βρείτε στο αναλυτικό μου άρθρο, ακριβώς εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *