Οι σταρ της αυλής φωτογραφίζονται για το ημερολόγιο του 2020 του Φιλοζωικού Συλλόγου

Κάθε χρόνο ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου φτιάχνει το ημερολόγιο της χρονιάς και για φέτος οι φίλοι απο τον Φιλοζωικό μας ζήτησαν να φωτογραφήσουν και τις γάτες της αυλής ώστε κάποιες από αυτές να μπουν στο Ημερολόγιο.

Φυσικά θεώρησα πολύ λογική την πρότασή διότι πλέον είμαστε πάααρα πολύ διάσημες (-Τι; -Πάαααρα πολύ διάσημες.. –..μάααλιστα) και δέχτηκα με χαρά να γίνει η φωτογράφηση.

Η τέλεια φωτογράφος Φάννη ήρθε στην αυλή και έκανε τα θαύματά της αποθανατίζοντας τα αγόρια και τα κορίτσια σε τέλειες πόζες και ακόμη πιο τέλειες εκφράσεις.. 

Ως και εγώ, σεσημασμένη ξινέγκω, ελάτρεψα τις εκφράσεις τους. Για την ιστορία στο Ημερολόγιο μπήκαν από τις γάτες της αυλής το νέο αίμα, η Ταζ, η Ραία και η (μπα)Μπαλού!

Καμαρώστε τα παιδιά:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι εγώ ως τεράααστια ντίβα δεν θέλησα να φωτογραφηθώ μαζί με τον λαουτζίκο, όμως επειδή είμαι και καραψωνάρα, μην τυχών και αγνοήσετε την παρακάτω διαταγή μου:

6 Απαντήσεις

  1. Πολύ ωραία πρωτοβουλία της Φιλοζωϊκής σας!!!! Ευκαιρία να δουν όλοι τις ομορφιές της αυλής των θαυμάτων, εεεε των γάτων ήθελα να πω.

  2. πολύ ωραια ιδεα το ημερολόγιο!!!Θα ειναι τέλειο με τι γάτες της αυλής!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *