Αγκαλιά: Ο κρίκος που ένωσε 2 σκύλους και 1 γάτα σε μια αχώριστη ομάδα (ΦΩΤΟΣ)

Πρώτα η Τζένιφερ γνώρισε τον αληθινό έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Γουάτσον! Ο Γουάτσον είναι ένα λευκό Γκόλντεν Ριτρίβερ του οποίου η παρουσία και μόνο εκλύει τόνους γαλήνης γύρω του για να μην μιλήσω για τις υπέροχες και θαυματουργές αγκαλιές του (βλέπε εικόνα) – μα καλά χάθηκε και ο Ζάχος να ήταν έτσι, ΔΙΑΟΛΕ; Βλέποντας τις φωτογραφίες του μπορείτε ίσως και εσείς να νιώσετε την γαλήνια αύρα που εκπέμπει!

Μετά η Τζένιφερ και ο Γουάτσον γνώρισαν τον 4χρονο Κίκο, ένα καφέ Γκόλντεν Ριτρίβερ και το eye contact δεν μπορούσε να κάνει λάθος. Ποιος λέει ότι δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία; Όποιος το λέει, λέει ψέμματα. Ο Κίκο μάλιστα υπέφερε από έντονο άγχος αλλά η ιαματική επίδραση του Γουάτσον τον θεράπευσε και γρήγορα, με την συνεχή υποστήριξή του, ο Κίκο κατάφερε να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Το παζλ συμπληρώθηκε λίγο αργότερα. Η τριάδα έγινε τετράδα όταν προστέθηκε ένα ακόμη γούνινο αγόρι, ο Χάρι. Και τι αγόρι; Ένας υπέροχος γάτος, ένας γκρί τιγράκος που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γαλήνια γοητεία του φοβερού Γουάτσον.

Και έτσι αυτή η παράδοξη οικογένεια συμπληρώθηκε. Μάλιστα ο Χάρι άρχισε να υιοθετεί σκυλίσιες συνήθειες από τα αδέρφια του όπως να παίζει φετς. Η αχώριστη τετράποδη τριάδα κάνει εξορμήσεις όλη μέρα και η ζωή τους είναι μια ατελείωτη παιδική περιπέτεια.

Δυστυχώς ο Κίκο αντιμετώπισε μερικά σοβαρά προβλήματα προσφάτως παλεύοντας με τον καρκίνο που τον ανάγκασαν να χάσει το πόδι του. Όμως τα θεραπευτικά γουργουρίσματα του Χάρι και οι θαυματουργές αγκαλιές του Γουάτσον τον έκαναν να γιάνει για άλλη μια φορά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΘΑΝΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΜΟΥ ΦΕΡΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Το γατάκι που παρηγόρησε και έγινε αχώριστος φίλος με το εγκαταλελειμμένο κουτάβι

ΓΚΑΛΕΡΙΑ

Στη συνέχεια καμαρώστε την υπέροχη παρέα  σε μερικές τέλειες φωτογραφίες – αν θέλετε να μαθαίνετε τις περιπέτειές τους ακολουθήστε τους και στο ίνσταγκραμ:

Όπως καταλαβαίνετε από αυτή και από πολλές άλλες παρόμοιες ιστορίες γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Σκύλος και η Γάτα δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και είναι δυνατόν να είναι φίλοι καρδιακοί, στοργικοί. Αν θέλετε να επιχειρήσετε να φέρετε κοντά ένα σκύλο και μια γάτα, μην διστάσετε να το τολμήσετε! Για να τους βοηθήσετε κιόλας να γίνουν οι πρώτες συστάσεις διαβάστε τον σχετικό οδηγό μου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *