Η ιστορία του φωτογράφου που λάτρεψε την.. πατούσα της γάτας (ΦΩΤΟΣ)

Αν κάποιος γνώστης αρχίσει να μιλάει για την πατούσα της γάτας, πιθανώς να μη σταματήσει πριν ολοκληρωθούν 24 ώρες. Η πατούσα της γάτας είναι ένα κομψοτέχνημα με φοβερές λειτουργικές ικανότητες και υπέροχα χρώματα. Αυτό είναι που έκανε και έναν εραστή της γάτας, απο το Βίλνιους της Λιθουανίας, να στήσει ένα ευφάνταστο πρότζεκτ για να τιμήσει και να αναδείξει αυτό το -συχνά παραμελήμενο- αριστούργημα του σώματος της γάτας. 

Ο Άντριους Μπούρμπα, λάτρης της φωτογραφίας και της γάτας, εργάστηκε για έναν μήνα (7 ώρες προετοιμασίας, 1 μέρα φωτογραφήσεων και 28 μέρες επεξεργασίας του υλικού του), για να παρουσιάσει αυτή την εμπνευσμένη έκθεση, που, σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, επιδεικνύει την αμηχανία της γάτας για το συγκεκριμένο μέρος του σώματός της. Σε αυτό το σημείο να προσθέσω εγω, ο Τσιτσάρας ότι μάλιστα η πατούσα είναι ένα από τα σημεία που δεν μας αρέσει καθόλου να μας χαϊδεύετε εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις! Για να βρείτε που και πως να μας χαϊδεύετε διαβάστε το αναλυτικό μου άρθρο.

Εμείς, ας ευχαριστήσουμε τον μεσιέ Άντριους και ας απολαύσουμε τις εικόνες:

κλείνοντας αυτο το αφιέρωμα στην πατούσα της γάτας δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε και μια αναφορά σε 13 φοβερα φακτς για την πατούσα της γάτας που ίσως δεν γνωρίζετε! Για να τα ανακαλύψετε κάντε κλικ ακριβως ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *