Ο Τσίτσος και τo μαρτυριο των παπαρατσι

Δεν είναι ζωή αυτή για εμάς τους σταρ. Τώρα καταλαβαίνω καλά την άλλη διάσημη πριγκίπισσα, την Νταϊάνα και τον πρίγκηπα Ντόντι Αλ Φαγιέτ με το δράμα που έζησαν αλλά και τον Σάκη τον Ρουβά όταν διαμαρτύρεται για την ανεξέλεγκτη δημοσιότητα με την οποία έρχεται αντιμέτωπος. Ευτυχώς που ο δικός μου μπόιφρεντ δεν οδηγεί, θενξ γκάντ..

Που λέτε τις προάλλες καθόμουν ωραία και καλά στο ανάκλιντρό μου, στα καλοκαιρινά διαμερίσματά μου και να σου τους έξω από το παράθυρο της μπαλκονόπορτας, αχόρταγοι παπαράτσι, να διακόπτουν το εξαιρετικό μεσημεριανό ηλιόλουτρό μου! Την επόμενη φορά θα κάνω προσφυγή στο ανώτατο δικαστήριο δικαιωμάτων πριγκιπικών γατιών.

Και να ήταν μόνο αυτό.. χτες είχα νέο χτύπημα! Αράζω για το power nap μου και ύπουλα, άτιμα, αναισχυντα, σεσημασμένος παπαρατσι από το Ασσοσιέιτεντ Πρες τολμάει να ανοίξει την θύρα των ανακτόρων (φρουροί, γιατί σας πληρώνω άραγε;), πλησιάζει στα μουλωχτά και με βινδεοσκοπει ακόμη και όταν χασμουριέμαι..

.. ω μον ντιε.. Απορώ τι έχω κάνει και τα τραβάω όλα αυτά. Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν μπορώ να ζήσω μερικές στιγμές μακριά από τα φλας και τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως να αυτοκτονήσω, δεν ξέρω, το βρίσκω πιθανό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *