Η απίθανη ιστορία των Σιαμέζων γατών της Ολλανδικής Πρεσβείας που αποκάλυψαν απόπειρα παρακολούθησης από τη Σοβιετική Κυβέρνηση!

1964…Βρισκόμαστε στην καρδιά του Ψυχρού Πολέμου, καταλαβαίνετε, μεγάλη ίντριγκα, καπιταλισμός vs κομμουνισμός, τότε ακόμη ο γατ-ισμός δεν ήταν στα ντουζένια του, αλλά μετά από αυτό το περιστατικό άρχισε να παίρνει τα πάνω του!
Βρισκόμαστε στην Ολλανδική Πρεσβεία στη Μόσχα. Αυτή η πρεσβεία είχε την τιμή να φιλοξενεί δυο εκπάγλου καλλονής Σιαμέζες! Μια ωραία ημέρα οι Σιαμέζες ξύπνησαν απότομα και άρχισαν να έχουν περίεργη συμπεριφορά: να νιαουρίζουν έντονα και να κάνουν τα νύχια τους στον τοίχο. Ο κύριος Πρέσβης (που από τότε μας κακομαθαίνει), ονόματι Χένρι Χελμπ, αφού έφαγε ένα φερέρο ροσέ 🍫, άρχισε να παραξενεύεται με την συμπεριφορά τους. Αρχικά πίστεψε ότι πρόκειται για κάποιο ποντίκι.. πίσω από τους τοίχους, κάτι που δεν ήταν διόλου σικ!
Αποφάσισαν λοιπόν να ξηλώσουν τους τοίχους για να βρουν τον ένοχο για την αναστάτωση των δυο σιαμέζων..
Η περίεργη ιστορία που διαλεύκαναν δύο γάτες του Σιάμ
.. με έκπληξη λοιπόν βρήκαν 30 μικροσκοπικά μικρόφωνα, χωμένα στους τοίχους που κατέγραφαν τις συνομιλίες που γινόνταν πίσω από τους τοίχους της Ολλανδικής Πρεσβείας! Οι Σιαμέζες άκουσαν τα μικρόφωνα, όταν αυτά άνοιξαν με την υπερβιονική τους ακοή, 10 15 φορές πιο οξεία από του ανθρώπου και έτσι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να ξεσκεπαστεί η πλεκτάνη…
Ντοκουμέντο που περιγράφει την είδηση εκείνη την εποχή

.. εντάξει, εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά να μας στήσετε έναν ανδριάντα! 

Και όσων η λατρεία για τις Σιαμέζες γάτες μεγάλωσε ακόμη παραπάνω μπορούν να διαβάσουν και το άρθρο μου με δέκα σπαρταριστά φάκτς για τη Σιαμέζα γάτα εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *