Μίδα, η γάτα με τα 4 αυτιά που έγινε διάσημη

Θυμαστε που σας είχα μιλήσει για τον Γιόντα, μια υπέροχη γκρίζα γάτα με 4 πανέμορφα αυτάκια, η οποία αν και πέρασε δύσκολα τελικά κατάφερε να βρει την παντοτινή της οικογένεια και να αγαπηθεί από όλους; Ε λοιπόν δεν είναι η μοναδική περίπτωση! 

Πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε στο προσκήνιο η Μίδα, μια εκπάγλου καλλονης γκριζούλα που λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης είχε και αυτή 4 αυτάκια. Αυτό αντί να αποτελέσει προβλημα τραβηξε την προσοχή και προκάλεσε το ενδιαφέρον των απανταχού γατόφιλων στα κοινωνικά δίκτυα και συγκέντρωσε μόνο σε 4 μήνες 75000 ακολούθους στο ινστα – να μην σχολιάσω βέβαια ότι στο δικό μου ίνστα με ακολουθείτε ΜΟΛΙΣ 23000 ψυχές! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΤΕ – θα με βρείτε ΕΔΩ

Επανερχομαι στο θέμα μας! Η πανεμορφη ψιψινα γεννήθηκε κάπου στην Άγκυρα μαζι με 5 αδέρφια αλλά γρήγορα υιοθετήθηκε από μια καλή γυναίκα, την Κάνις Ντοσεμετζί! Μάλιστα ήταν η ιδιαίτερότητα της Μίδα που ξετρέλανε την Κάνις (καμία σχέση με τα σκυλάκια κανίς) και την έκανε να θέλει να υιοθετησει την Μίδα – μια και θεωρούσε κιόλας ότι λόγω της ιδιαίτερότητάς της θα ήταν δύσκολο να βρει οικογένεια!

Η άγια Κάνις δήλωσε «Δεν είχαμε ποτέ σκεφθεί να αγοράσουμε μια γάτα, θέλαμε απλά να σώσουμε μια γάτα από τον δρόμο και θέλαμε να την υιοθετήσουμε»! Σε ετούτο το σημέιο να πούμε ότι η Κάνις είχε και δύο σκύλους που δέχτηκαν πολύ καλά την Μίδα. Οι σκύλοι ήταν ο Ζέινο και η Σούζι.

Και ναι, καλά το καταλάβατε η Μίδα πήρε το όνομά της από τον βασιλιά της Φρυγίας που ό,τι άγγιζε γινόταν χρυσός, τον θρυλικό Μίδα. Ε, φαίνεται ότι και η Μίδα έχει παρόμοιες ιδιότητες μια και ξετρέλανε το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες από τις περιπέτειές της! 

Η κτηνίατρος που παρακολουθεί την Μίδα, Ρεσάτ Νούρι Ασλαν διαβεβαιώνει ότι αν και η εξωτερική της εμφάνιση είναι ιδιαίτερη αυτό δεν έχει κανένα αντίκτυπο στην υγεία της! 

Όσο  για την αγαπημένη πια Κάνις! Πιστεύει ότι η κίνησή της μπορεί να εμπνεύσει και άλλους να τολμήσουν να υιοθετήσουν πλάσματα με ιδιαιτερότητες που βρίσκονται στο δρόμο, παρά να αγοράζουν εντυπωσιακά ζώα από καταστήματα! Η ίδια δηλώνει «Όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν ή θέλουν φωτογραφίες της». «Ο κόσμος είναι τόσο έκπληκτος, δεν μπορεί να το πιστέψει», και προσθέτει «Ορισμένοι άνθρωποι, από την άλλη, τη βρίσκουν τρομακτική, όμως σε γενικές γραμμές ο κόσμος πιστεύει ότι είναι συμπαθητική».

Κοίταξε ρε να δεις! Που αν είχα γεννηθεί με τεσσερα αυτιά τώρα θα ήμουν γατο-ποπ σταρ! ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ!

Κλείνοτας διαβάστε και την συγκινητική του άλλου γκριζουλη τετρααυτια, του περίφημου Γιόντα ακριβώς ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *