Κριτική για Serebro Cat & Kitten Chicken Sterilized

ΚΡΙΤΙΚΗ: Serebro Cat & Kitten Chicken Sterilized

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στις ξηρές τροφές και οφείλουμε να παρατηρούμε και να ψάχνουμε τα σημεία που τις διακρίνουν και τις ξεχωρίζουν, ώστε να προχωράμε στην αγορά της καλύτερης στο τέλος! Η Serebro Cat & Kitten Chicken Sterilized είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες γατών (και για τις στειρωμένες γάτες) και πρόκειται για μια τροφή χωρίς γλουτένη. Αλλά πάμε να την εξετάσουμε αναλυτικά παρακάτω!

Serebro Cat & Kitten Chicken Sterilized- Η κριτική

Σύσταση

Η Serebro Cat & Kitten Chicken Sterilized περιλαμβάνει ως πρώτα ζωικά συστατικά τόσο φρέσκο κρέας κοτόπουλου και βοδινού, όσο και αφυδατωμένα. Επίσης, περιέχει ψάρι, έστω και αφυδατωμένο, το οποίο είναι πλούσιο σε ωμέγα λιπαρά οξέα. Πρώτο φυτικό συστατικό, είναι το φθηνό filler σιτάρι, το οποίο πλεονεκτεί στο ότι είναι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Περιέχει ρύζι και μαγιά! Επίσης περιέχει yucca, ένα φυτό που βοηθάει τις αρθρώσεις και την κυκλοφορία του αίματος, καθώς μειώνει χοληστερόλη και αρτηριακή πίεση – ταυτόχρονα περιορίζει τις μυρωδιες του μποχίτο!

Χημική Ανάλυση

Το σωστό σε μια ξηρά τροφή για γατούλες, είναι το ποσοστό του υδατάνθρακα να είναι χαμηλό και το ποσοστό της πρωτεΐνης να είναι υψηλό. Στην Serebro Cat & Kitten Chicken Sterilized, το 32% της πρωτεΐνης είναι χαμηλό σε σχέση με τον ανταγωνισμο και την τιμη της, ενώ το 33% του υδατάνθρακα ειναι δυστυχως υψηλό σε σχέση και πάλι με το δίπτυχο ανταγωνισμος-τιμή. Να γνωρίζετε ότι όσο πιο χαμηλό είναι το ποσοστό του υδατάνθρακα, τόσο πιο εύπεπτη θεωρείται η τροφή. Ο φώσφορος θα έπρεπε να είναι χαμηλότερος (1.0%), αλλά η αναλογία ασβεστίου-φωσφόρου είναι καλή, γεγονός που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.

Τιμή

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την επιλογή μιας τροφής, είναι σαφέστατα και η τιμή της. Η Serebro Cat & Kitten Chicken Sterilized κοστίζει 6.75 ευρώ/κιλό στην οικονομική συσκευασία που είναι υψηλή σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρει!

Αν θέλετε να αγοράσετε την Serebro Cat & Kitten Chicken Sterilized, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 130 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρύνεστε εσείς!

Η πρόταση του Τσίτσου

Η έρευνα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, πάντα οδηγεί σε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Μετά από τέτοια έρευνα λοιπόν διαπιστώσαμε η Happy Cat Minkas Urinary Care κοστίζει κοντά στη μισή τιμή και δεν υπολείπεται σχεδόν καθόλου της Serebro

  • Η Happy Cat ειναι ασφαλεστερη για το ουροποιητικό, με σωστή ποσότητα φωσφόρου και μεθειονίνη που οξινίζει τα ούρα και εμποδίζει το σχηματισμό ουρόλιθων!
  • Η τιμή της Happy Cat Minkas Urinary Care είναι ιδιαίτερα δελεαστική, 3.40 ευρώ το κιλό, έναντι τα 6.75 ευρώ το κιλό της Serebro Cat & Kitten Chicken Sterilized, δηλαδη ΣΧΕΔΟΝ Η ΜΙΣΗ! Και παρόλα αυτά δεν υπολείπεται σχεδον σε τίποτα της Serebro
Αν θέλετε να τσιμπήσετε την Happy Cat Minkas Urinary Care κάντε κλικ εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *