Κριτική Monge Cat Sterilized Chicken

ΚΡΙΤΙΚΗ: Monge Cat Sterilized Chicken

Η Monge Cat Sterilized Chicken είναι μια πλήρης τροφή με κοτόπουλο για ενήλικες στειρωμένες γατούλες. Θα κάνουμε μια κριτική βασισμένη στην σύσταση, την χημική ανάλυση και την τιμή της Monge Cat Sterilized Chicken, ώστε να προκύψει μια πιο ασφαλής και αποστασιοποιημένη αξιολόγηση. Παρακάτω, θα ανακαλύψουμε σε τι υπερτερεί και σε τι υπολείπεται η Monge Cat Sterilized Chicken.

Monge Cat Sterilized Chicken - Η κριτική

Σύσταση

Πρώτο ζωικό συστατικό της Monge Cat Sterilized Chicken είναι το άπαχο κοτόπουλο και σε φρέσκια και σε αφυδατωμένη μορφή και προσφέρει στη γάτα μας τις απαραίτητες πρωτεΐνες που χρειάζεται! Εκτός αυτού, περιέχει και αποξηραμένο σολωμό και ιχθυέλαιο από αυτόν, πλούσια σε λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6, τα οποία βελτιώνουν το δέρμα, το τρίχωμα της γάτας και ωφελούν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού της συστήματος. Ως προς τα φυτικά συστατικά, συναντάμε τα φθηνά filler καλαμπόκι και σιτάρι, τα οποία είναι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, ίνες μπιζελιού και προϊόντα από επεξεργασία βοτάνων, όπως yucca και τριανταφυλλιά. Η Monge Cat Sterilized Chicken περιέχει τέλος πρεβιοτικά τα διατηρούν το έντερο σε καλή φόρμα.

Χημική Ανάλυση

Από τι αποτελείται κυρίως μια τροφή; Από πρωτεΐνες, υδατάνθρακα και λίπη. Πόσο σημαντικό είναι ο υδατάνθρακας να είναι χαμηλός, ώστε να είναι εύπεπτη η τροφή; Πολύ! Στην Monge Cat Sterilized Chicken ο υδατάνθρακας είναι υψηλός, στο 34%, οπότε η τροφή μας θα είναι αρκετά δύσπεπτη (σε σχέση με την τιμή της). Το ποσοστό πρωτεΐνης της όμως, είναι ικανοποιητικό, στα 35%! Η ετικέτα της Monge Cat Sterilized Chicken αναφέρει περιεκτικότητα σε ταυρίνη 2400 mg, σε μεθειονίνη 2500 mg και σε καρνιτίνη 700 mg, ποσότητες επαρκείς και ικανοποιητικές! Οι θερμίδες της, στα 3590 kcal/kg, είναι ικανοποιητικες για στειρωμένες γάτες. Τέλος, η αναλογία ασβεστίου φωσφόρου είναι σωστή για την εύρυθμη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος, αλλά ο φώσφορος είναι τσιμπημένος!

Τιμή

Και φτάσαμε και στο κεφάλαιο της τιμής που είναι εξίσου σημαντικό, αλλά πάντα σε σχέση με την ποιότητα! Η τιμή 6,93 ευρώ/κιλό είναι ανταγωνιστική, σε σχέση με τα όσα προσφέρει η Monge!

Αν θέλετε να αγοράσετε την Monge Cat Sterilized Chicken, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρύνεστε έξτρα εσείς.

Η πρόταση του Τσίτσου

Η τιμή της Monge Cat Sterilized Chicken είναι ανταγωνιστική σε σχέση με την ποιότητά της αλλά εγώ θα σας πρότεινα μια τροφή ένα σκαλοπάτι πιο πάνω (τοσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή) , την Carnilove Adult Cats Lamb & Wild Boar! Γιατί;

  • Η Carnilove Adult Cats Lamb & Wild Boar έχει ιδανικό ποσοστό πρωτεΐνης 39%, ενώ η Monge Cat Sterilized Chicken έχει 35%.
  • Περιέχει 25% υδατάνθρακα, έναντι 34% της Monge Cat Sterilized Chicken!
  • Έχει 0.8% φώσφορο έναντι του τσιμπημένου 1% της Monge

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Carnilove Adult Cats Lamb & Wild boar, κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *