ΚΡΙΤΙΚΗ: Almo Nature HFC Adult Sterilized Chicken για γάτες

ΚΡΙΤΙΚΗ: Almo Nature HFC Adult Sterilized Chicken για γάτες

Καλησπέρα σας! Σήμερα θα αναλύσουμε εξονυχιστικά την ποιοτική ξηρά τροφή Almo Nature HFC Adult Sterilized Chicken για γάτες! Αυτή η τροφή σίγουρα πληροί πολλά κριτήρια ποιότητας τα οποία πρέπει να πληροί μια ξηρά τροφή ωστόσο το κόστος της είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να ανακαλύψουμε αν αξίζει τα χρήματα που κοστίζει. 

Θα αναλύσω εξονυχιστικά την σύνθεση, τα συστατικά και την τιμή της και αυτούς τους τρεις παράγοντες θα τους αξιολογήσω συνδυαστικά για να καταλήξουμε σε κάποιο σχετικό συμπέρασμα για την αξία της τροφής αυτής! Μείνετε συντονισμένοι στην κριτική μου!

Ambrosia Grain Free Cat Adult & Sterilized Turkey & Herring - Η κριτική

Σύνθεση

Ειναι προφανές ότι η Almo Nature είναι μια τροφή βασισμένη σε ποιοτικά συστατικά παρόλο που είναι τροφή με μπόλικο υδατάνθρακα και δεν είναι grain free – κάτι που την κάνει να ξεφεύγει από τις υπόλοιπες συμβατικές ξηρές τροφές. Πρώτο συστατικό είναι ζωικό – φρέσκο κοτόπουλο, κάτι πολύ σημαντικό, ενώ η όλη ετικέτα της είναι ξεκάθαρη, χωρίς κρεατάλευρα, οστεάλευρα και αδιευκρίνιστα υποπροϊόντα. Οπότε ως ενα βαθμο ξέρουμε τι αγοράζουμε. Το δεύτερο συστατικό είναι ρύζι που έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, κάτι που δεν το εκτιμάμε ιδιαίτερα.

Τέλος ευπρόσδεκτα είναι τα μπιζέλια (χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης και φυτικές ίνες) και το κιχώριο!

Συστατικά

Εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ξεκάθαρα και συναντάμε μερικά βασικά προβλήματα της τροφής σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν λάβουμε υπόψιν και την τιμη (βλ. στην επόμενη παράγραφο) θα διαπιστώσουμε ότι το ότι 29% της τροφής είναι δύσπεπτοι υδατάνθρακες (οι οποίοι ευθύνονται για αιώνια δυσπεψία, ληθαργικότητα, παχυσαρκία, προβλήματα στα δόντια) είναι πάρα πολύ υψηλό σε σχέση με το κόστος της, ενώ η πρωτεϊνη είναι περιορισμένη (32%). Όμως η αναλογία ασβεστίου φωσφόρου είναι σωστή και η ποσότητα φωσφόρου (που φαίνεται να προκαλεί προβλήματα στα νεφρά) περιορισμένη, μόλις στο 0.8% (οι περισσοτερες έχουν πάνω από 0.9%). 

Πάμε να δούμε και την τιμή για να ολοκληρώσουμε την εικόνα μας.

Τιμή

Η τιμή της Almo Nature HFC Adult Sterilized Chicken για γάτες είναι πολύ υψηλή, στα 15.25 ευρώ ανά κιλό και αυτό οφείλεται ως ενα σημειο στο ότι δεν βγαίνει σε μεγάλη συσκευασία (μόλις 1.2 κιλά). Σε αυτή την τιμή είναι πολύ πιο ακριβή από πολύ πιο ποιοτικές grain free ξηρές τροφές! 

Αν τώρα θέλετε να αγοράσετε την Almo Nature HFC Adult Sterilized Chicken  μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε έξτρα εσείς.

Η πρόταση του Τσίτσου

H Almo Nature HFC Adult Sterilized Chicken είναι ξεκάθαρα μια ποιοτική ξηρά τροφή, όμως η τιμή της δεν μπορεί να σταθει ικανοποιητικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Θα το καταλάβετε αυτό όταν συγκρίνουμε την Almo Nature με την δική μου αντίστοιχη πρόταση!

Τι έχω να σας προτείνω αντ’ αυτής; Ξεκάθαρα την Carnilove Adult Sterilized που υπερτερεί στα εξής:

  • Έχει μόλις 19% υδατάνθρακα (έναντι 29% της Ambrosia)
  • Έχει εξαιρετικά υλικά ενώ απουσιάζουν τα σιτηρά σε αντιθεση με την Almo Nature που έχει σόργο  και ταυτόχρονα δεν περιέχει συστατικά υψηλού γλυκαιμικού δείκτη ενώ στην Almo Nature συναντάμε ρύζι που έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (73)
  • Κοστίζει σχεδόν 7 ευρώ/κιλό λιγότερα (!!!) αν και αισθητα πιο ποιότική!!

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Carnilove κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *