ΓΚΑΛΕΡΙΑ: Φωτογράφος αποθανατίζει ‘Γάτες Νίντζα”

Οι γάτες είναι διάσημες για την ικανότητά τους στα άλματα και στις εντυπωσιακές εναέριες πόζες, τόσο που θα μπορούσες να πεις ότι κρύβουν έναν νίντζα μεσα του. Αυτό φαίνεται να αντιληφθηκε και ένας Ιάπωνας φωτογράφος, ο Hisakata Hiroyuki που πραγματικά κατάφερε να βγάλει στην επιφάνεια τον νίντζα που κρυβουν μέσα τους μερικές (ή ίσως όλες οι) αδέσποτες γατούλες!

Και έτσι ο κύριος Hisakata  έγινε άμεσα και όχι αδίκως insta-διάσημος για τις απίθανες φωτογραφίες του με γάτες που μοιάζουν να εκτελούν επιδείξεις ανατολίτικων πολεμικών τεχνών, σαν πραγματικές γάτες νίντζα.

Σχετικό ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι ο φωτογράφος χρησιμοποιούσε παιχνίδια γάτες για να προκαλέσει τις αδέσποτες γατούλες να προβούν σε τέτοιας απαράμιλλης χάρης κινήσεις!

Στο τελικό αποτέλεσμα χρησιμοποίησε πολύ και προγράμματα επεξεργασίας εικόνας φυσικά για να σβήσει τα παιχνίδια που προκαλούσαν τη γατούλα να κάνει τις κινήσεις της. Άλλες φορές πάλι κατόρθωνε να τραβήξει το παιχνίδι πριν πατήσει το κλικ δίνοντας ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί τεχνητά μέσα!

Αποτέλεσμα: μερικές φώτος που κάνουν τις υπέροχες αδεσποτούλες να μοιάζουν σαν να δίνουν τη δική τους επίδειξη πολεμικών τεχνών!

Όσο για την άποψη του εφευρετικού Ιάπωνα φωτογράφου; Ο ίδιος πιστεύει ότι και οι ίδιες οι γάτες το διασκέδασαν όσο και αυτός οπότε όπως δήλωσε θα συνεχίσει παρόμοια πρότζεκτ!

Ακολουθεί σχετική γκάλερι! Απολαύστε υπεύθυνα:

Οι Γάτες Νίντζα του Hisakata Hiroyuki

ΥΓ1: Αλήθεια, μια και το έφερε η κουβέντα, το ίνσταγκράμ μου το παρακολουθείτε;

YΓ2: Όλες οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία του Hisakata Hiroyuki!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *