Κριτική για την Equilibrio Sterilised για ενήλικες στειρωμένες γάτες

ΚΡΙΤΙΚΗ: Equilibrio Sterilised για γάτες

Ανακαλύψαμε μια ξηρά τροφή για την οποία δεν έχουμε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν κι έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία να δώσει ως τροφή. Πρόκειται για την Equilibrio Sterilised, μια πλήρης τροφή με κοτόπουλο, κατάλληλη για όλες τις ενήλικες, στειρωμένες γάτες έως και 7 ετών.

Τα βασικα συστατικα των τροφών είναι πρωτεΐνη, υδατάνθρακα και λίπη. Θα αξιολογήσουμε παρακάτω την Equilibrio Sterilised με βάση τη σύσταση, την χημική ανάλυση και την τιμή της. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να διαβάσετε προσεκτικά την κριτική μου, αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη τροφή.

Equilibrio Sterilised - Η κριτική

Σύσταση

Η Equilibrio Sterilised, περιέχει καθαρό κρέας κοτόπουλο και συκώτι πουλερικών και ρύζι. Πρώτο φυτικό συστατικό είναι το φτηνό filler καλαμπόκι ολικής αλέσεως που έχει το πλεονέκτημα ότι είναι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Η Equilibrio Sterilised περιέχει επίσης εκχύλισμα Yucca και πολτό τεύτλων. ενώ ταυτόχρονα περιέχει ιχθυάλευρα, τα οποία είναι ασαφή υποπροΐόντα και δεν αποτελούν σίγουρα καλό συστατικό για την τροφή μας. Πάμε όμως να δούμε και τη χημική ανάλυση της Equilibrio Sterilised!

Χημική Ανάλυση

Η ποσότητα πρωτεΐνης που περιέχει μια ξηρά τροφή είναι πολύ σημαντική και στην Equilibrio Sterilised είναι 35%, ποσοστό καλό. Το ποσοστό υδατάνθρακα όμως στην Equilibrio Sterilised είναι 33% και είναι μάλλον τσιμπημένο σε σχέση με την τιμή της. Εδώ να πούμε ότι ο υδατάνθρακας είναι δύσπεπτος για τη γάτα και προτιμάμε να είναι σε χαμηλά ποσοστά. Περιέχει μεθειονίνη και ταυρίνη, που ειναι ευεργετικά για τη γενικότερη υγεία και ειδικά για την υγεία του ουροποιητικου συστηματος της γάτας. Οι ποσότητες ασβεστίου και φωσφόρου βρίσκονται σε καλές αναλογίες (μεγαλύτερο το 1.2 προς 1) , κάτι το οποίο σχετίζεται και αυτο άμεσα με την καλή υγεία του ουροποιητικού συστήματος της γάτας – όμως το ποσοστο του φωσφόρου (1%) ειναι τσιμπημένο!

Τιμή

Η τιμή της Equilibrio Sterilised στη συσκευασία των 7,5 κιλών, είναι στα 6,48 ευρώ/κιλό, που είναι αρκετά ανταγωνιστική, όμως σε σχέση με την τιμή της έχει μερικά χτυπητά μειονεκτήματα που επισημάναμε παραπάνω!

Αν τώρα θέλετε να αγοράσετε την Equilibrio Sterilised, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρύνεστε έξτρα εσείς. 

Η πρόταση του Τσίτσου

Με την Equilibrio Sterilised, σίγουρα κινείστε σε μια ποιότητα ξηράς τροφής αρκετά καλή με πολύ ανταγωνιστική τιμή με βάση τα χαρακτηριστικά της.

Τι έχω να σας προτείνω αντ’ αυτής; Την εξαιρετική Carnilove Adult Sterilized που υπερτερεί στα εξής:

    • Έχει 39% πρωτεΐνη έναντι 35% της Equilibrio Sterilised
    • Έχει εξαιρετική ποσότητα ταυρίνης, 2400 mg/kg, ενώ στην Equilibrio Sterilised υπάρχουν 1800mg/kg
    • Έχει 25% υδατάνθρακα έναντι 33% της Equilibrio Sterilised
    • Η Carnilove Adult Sterilized περιέχει φρούτα και λαχανικά, ενώ η Equilibrio Sterilised καθόλου!

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Carnilove Adult Sterilized, κάντε κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *