δίχρωμη γάτα

Μικρουτσέλος, ο φωνακλάς που βραχνιάζει

Αυτοί οι πάρεντς, δεν έχουν έμπνευση καθόλου ώρες ώρες. Επειδή αυτός ο γάτος ήταν μικροκαμωμένος τον ονόμασαν Μικρουτσέλο. Ατυχές. Εν πάσει περιπτώσει. Αυτός ο τύπος είναι απίστευτος γκρινιάρης, με το που ανοίγει η πόρτα κάνει αυτό το εκνευριστικό νιαούρισμα, σαν μωρό που μυξοκλαίει! Αγόρι μου είσαι πια 2,5 χρονών, κοτζάμ άνδρας, πρέπει κάποτε να μεγαλώσεις.

Το πιο αστείο είναι ότι είναι η μοναδική γάτα που την έχω δει να κλείνει η φωνή της από την πολύ γκρίνια. Όταν συμβαίνει αυτό, επειδή μάλλον πονάει η ψυχούλα, βγάζει το σκασμό και ησυχάζουμε όλοι μας. Μέχρι που γίνεται καλά και ξανααρχίζει τα ίδια!

Αυτό τον καιρό ο Μικρουτσέλος είναι διακεκριμένος μέλος της συμμορίας The Black n White Clan όπου επίσης συμμετέχουν ο Μύκης, ο μύκητας και ο Αδόλφος. Αυτοί φροντίζουν να μην πλησιάζει ξένο γατί στην αυλή οργανώντας συντονισμένες επιθέσεις εναντίον όποιου τολμήσει να εισέλθει στα χωρικά ύδατα της αυτοκρατορίας. Ωστόσο διατηρεί καλές σχέσεις και με  τον Κινέζο (με τον οποίο παίζει ξύλο κατά τακτά διαστήματα) και με τον Μπίλη (με τον οποίο κάνουν γλύκες) ενώ για κάποιο λόγο ώρες ώρες τον τσιμπάει μύγα και βάζει στο μάτι μερικά θηλυκά και κυρίως τη μεγάλη Μανίτσα, που με αυτά και με αυτά δεν τολμάει να κάτσει στην αυλή λόγω τέτοιων απρόκλητων επιθέσεων που δέχεται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

BONUS FACTS

  1. Αξέχαστη θα μείνει μια βραδιά, όπου ο Μικρουτσέλος, έξω από την αυλόπορτα μαλώνει με ένα ξένο γατί, προφανώς τρώει κάμποσες και αφού η μάνα διώχνει το γατί, βλέπει το Μικρουτσέλο κοκκαλωμένο, να ωρύεται και να κλαίει. Βρε να του φωνάζει, βρε να προσπαθεί να τον συνεφέρει, αυτός δεν σταματούσε. Καρδιοχτυπήσαμε, νομίζαμε ότι το γατί κάπου είχε χτυπήσει άσχημα, αλλά μια άμεση επίσκεψη στον κτηνίατρο απέκλεισε αυτή την πιθανότητα. Ο τύπος απλώς έκλαιγε σαν κοριτσάκι..
  2. Τον πρώτο καιρό, όταν ήταν ακόμη μικρός, ένα κρύωμα είχε τρομάξει τους γονείς, που είχαν μια πρόσφατή απώλεια νεογέννητου γατακιού από λοιμώδη περιτονίτιδα και τον είχαν κάθε μέρα μέσα για ώρες, και ο αλητήριος κολλούσε πάνω στον πατέρα και γουργούριζε σαν τρελός.. στην άλλη άκρη των ανακτόρων πήγαινα και πάλι τον άκουγα.. άσε που αναστέναζε κιόλας το χρυσό μου.
  3. Με το που μπαίνουν οι γονείς από την αυλόπορτα αυτός ο κερατάς, ό,τι και να κάνει, σηκώνεται και αρχίζει αυτές τις αντιπαθητικές φωνούλες του και τους ακολουθεί μέχρι το σημείο όπου θα τον χαϊδέψουν. Αλλιώς δεν ησυχάζει ο παλιογλύφτης!

ΒΙΔΕΟ

6 Απαντήσεις

  1. Είναι πολύ καλός όμορφος λαμπερός διαμάντι 🔹 και υπέροχα ευαίσθητος. Κερδίζω κονσέρβα ψαράκι?

      1. Αααχ,μαρή γατολουλού.Όλα τα γατσούνια είναι διαμάντια.💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

  2. Κάνεις βρε πριγκιπεσα δεν σου κλέβει την δόξα…… Πρέπει όμως σαν η πρώτη των πρώτων να φαίνεσαι ότι είσαι υπεράνω και μεγαλοψυχη αφήνοντας λίγη από την δόξα σου στους πληβειους….. Ευχαριστημένοι υπήκοοι ειναι πιστοί στο στέμμα…..

  3. Κουκλί σκέτο ❤️ έχω κι εγώ έναν φωνακλάς και γκρινιάρη οποτε έρχεται κλαψουριζει για μεζεδάκι….ο κεφαλας…ένας γαταρος με τεράστιο κεφάλι και σβέρκο που του έκαναν bulling τα γατιά της γειτονιάς ήταν φοβιτσιαρης αν και μεγαλωσομος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *