κριτική granatapet symphonie

ΚΡΙΤΙΚΗ: GranataPet Symphonie Υγρή Τροφή για γάτες

Η υγρή τροφή GranataPet Symphonie είναι μια premium μάρκα τροφών για γάτες γνωστή για τα υψηλής ποιότητας συστατικά της και την μάλλον δίκαιη τιμή της. Αυτή η κριτική θα διερευνήσει τη σύνθεση ποιότητας και τιμής που προσφέρει η GranataPet Symphonie , λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεση συστατικών, τη θρεπτική αξία και τη συνολική αξία για τους χουμανιστικούς γονείς.

GranataPet Symphonie υγρή τροφή για γάτες - Η κριτική

Σύνθεση

Να πούμε ότι η σειρά Symphonie της GranataPet είναι μια εξαιρετική σειρά που βασίζεται σε εκλεκτά κρέατα και θαλασσινα όπως κοτόπουλο, γαλοπούλα φασιανός, σολωμός, τόνος, ελάφι και πάπια.  Βασικό στοιχείο αυτής της φανταστικής τροφής είναι φυσικά το κρέας από μύες, καθώς και κάποια οργανάκια (συκώτια, καρδούλες), ενώ η τροφή συμπληρώνεται από ζωμό, σπόρους ροδιού και λάδι σολωμού! Η ετικέτα είναι τελείως ξεκάθαρη και εγγυάται μια τροφή εύπεπτη και σουπερ θρεπτική (μια και βασίζεται σε εύπεπτη ζωική πρωτεϊνη υψηλής βιολογικής αξίας! 

Συστατικά

Οι τροφές της σειράς Symphonie έχουν πλούσια ποσότητα (ζωικής) πρωτεϊνης, της τάξεως του 10 με 11%, μετρημένο λίπος και υγρασία της τάξης του 80% ενώ ο φώσφορος είναι και πάλι σε μετρημένα επίπεδα, της τάξεως του 0.16% ως 0.23% – ειδικα η τροφη με φασιανό και πάπια έχει μόλις 0.16% φώσφορο που ενδείκνυται ακόμη και για γάτες με προβλήματα στα νεφρά! Επίσης η αναλογία ασβεστίου φωσφόρου είναι σωστή (μεγαλύτερη του 1.2) και οι τροφές είναι ΠΛΟΥΣΙΕΣ σε χρήσιμη ταυρίνη! Δηλαδή πρόκειται για μια τέλεια τροφή για γάτες! 

Τιμή

Εδώ συναντάμε το μοναδικό μειονέκτημά της σε σχέση με άλλες ποιοτικές υγρές τροφές που βγαίνουν σε πιο μεγάλες συσκευασίες. Η GranataPet Symphonie βγαίνει μονο σε 200 γρ. και δεν μπορεί να συναγωνιστεί στην τιμή τις καλύτερες του είδους, σε αυτό τον τομέα. Η τιμή της κινείται περίπου στα 15.75 ευρώ/κιλό που είναι φυσικά πολύ τσιμπημένη! 

Εδώ να πω ότι είναι τόσο καλή τροφή που αποτελεί την βασική επιλογή του Τσίτσου στο rotation υγρών τροφών που  κάνει και που και με τις τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι κρατάνε την υγεία του σε τέλεια επίπεδα! 

Αν τώρα θέλετε να αγοράσετε την GranataPet Symphonie υγρή τροφή για γάτες  μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε έξτρα εσείς.

H πρόταση του Τσίτσου

Η GranataPet Symphonie  είναι εξαιρετική τροφή,  φτιαγμένη με φρέσκα, εκλεκτά υλικά και έχει μόνο μια αδυναμία: Είναι ακριβή. Αν έχω να σας προτείνω κάποια άλλη που σε γενικές γραμμές την θεωρώ καλύτερη; 

Ναι, την εκλεκτή και σούπερ οικονομική Animonda Carny! Γιατί αυτήν; Για ένα και μόνο λόγο! Είναι πολύ φθηνή, 9 ε/κιλο φτηνότερη (!!!) από την GranataPet!!! Κατά τα άλλα η GranataPet Symphonie είναι στα σημεία καλύτερη από την Animonda Carny, αλλά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην τιμή που με αναγκάζει να σας την προτείνω! Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε την Animonda Carny κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *